Slip af med dine hudorme ved hjælp af af de populære black masks

Slip af med dine hudorme ved hjælp af af de populære black masks

Posted by on dec 8, 2017 in Skønhed & Helse

Mange danskere vil sige at de har problemer med huden. Har du også problemer med talgknopper?
Er det så irriterende at det er et problem du har jævnligt? Så er det muligvis på tide at få gjort noget seriøst ved det. Nu skal du høre en hel del mere om de populære black masks ansigtsmasker.
Lad os ikke vente mere og gå til den del du venter på.

Brug en black mask efter indlægssedlen med guiden her

Det er vigtigt at man gør brug af den helt korrekte procedure for at få mest ud af masken.
Følg disse trin under her, så sikrer du dig fuld effekt.

1. Bliv klar inden

Det er en fordel at varme dit ansigt op ved brug af noget varmt vand. Det er på ingen måde en nødvendighed, men dog er det en fordel, da man åbner porerne i ansigtet – som vil gøre at black mask får den bedste start.

2. Rens ansigtet grundigt

Black masken virker bedst på hel ren hud. Sørg for at bruge en antibakteriel sæbe – ansigtsvask eller noget tilsvarende.

3. Påføring af masken

Smør masken på i et tyndt men jævnt lag. Det må dog ikke være for tyndt da man skal kunne trække ansigtsmasken af igen bagefter.
Pas på med at ramme for tæt på områderne omkring øjnene og læberne. Her vil huden være for tynd, at en peel-off maske som denne type her kan ende med at tage det meste af det øverste lag hud med af, og det bør man helst gerne undgå helt.

4. Giv masken chance for at arbejde

Giv din maske noget tid til at arbejde. Følg beskrivelsen af produktet inden du begynder hvor der står præcist hvor meget tid. Som oftest er det omkring 10-20 minutter. Det er forskelligt fra type til type, men du vil mærke når ansigtsmasken tørrer ind.

5.Tag black masken af

Så snart masken tørrer ind, så skal du til at trække den af. Husk at du ikke må prøve at vaske den af, da det er her i denne del af guiden at man får alle hudorme etc. ud af huden.

6. Kom af med resten af masken

Du vil ende med at have rester af ansigtsmasken tilbage i dit ansigt, og disse kan du komme af med ved hjælp af en renseklud og lunkent vand.

7. Giv huden fugt og tid

Brug kun ansigtsmasken op til to gange om ugen. De fleste ansigtsmasker som denne tørrer din hud meget, så giv din hud tid samt en dejlig ansigtscreme bagefter.

Loading Facebook Comments ...

Post a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *