Det nye skønheds website har netop åbnet i DK

Det nye skønheds website har netop åbnet i DK

Posted by on sep 6, 2017 in Skønhed & Helse

Nu blev det endelig tid til at det nyeste skønhedssite åbnede i DK. Navnet på shoppen får du lige om lidt – for vi skal først lige se på hvad der gør dette site ekstra interessant, hvis man sammenligner med alle de mange andre sites der eksisterer online.

Hvad er det der gør den her beauty hjemmeside være bedre sammenlignet med alle de andre?

Det er faktisk helt enkelt: I stedet for at det er nødvendigt at kigge på alle de mange hjemmesider kan man slippe af sted med bare at kigge på MnsBeauty.dk – for her bliver alt samlet, så du kun skal kigge ét sted, og stadig kan få alt med på samme tid.

Men hvordan kan det lade sig gøre?

MnsBeauty.dk har været så smarte at samle alle varer fra de største beautysites, herunder Made4Men, NiceHair, Billigvoks, NiceHair, Billigvoks, Made4Men osv.. Det betyder at du kan spare tid, og har muligheden for at finde alt som du skal bruge 1 sted, i stedet for at være nødt til at kigge rundt på mange sider.

Kan man så købe gennem MnsBeauty.dk?

Det kan man dog ikke, for det er stadig de oprindelige beauty sider som står for den del. Det som MnsBeauty.dk i stedet står for er, at få samlet alle disse helt utroligt mange stykker tøj og beauty, så du på samme sted kan se alle beauty og skønhedsvarer. Du skal bare klikke på billederne eller knapperne, og derefter bliver videresendt direkte hen til varen hos Billigvoks, Made4Men, NiceHair eller hvem det nu er som forhandler det.

Hvor kan man læse mere om det her fænomenale skønhedssite?

Sjovt du spørger – for MnsBeauty.dk er nemlig også meget til stede på sociale media så som Google+, Facebook og Pinterest. Du finder dem ved bare at søge efter dem på MnsBeauty.dk eller MnsBeauty.

Hvis jeg gerne vil komme i kontakt med skaberne af hjemmesiden – hvordan kommer man så det?

Hvis du nu fx gerne vil annoncere på websitet, komme med ris/ros eller lignende, så skal du blot gå hen på deres kontakt-side. Her kan du sende en e-mail direkte til de som har skabt siden.

Lad os endelig høre alle dine kommentarer i kommentarfelterne herunder!

Loading Facebook Comments ...

Post a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *