Forsølvning

Posted by on apr 17, 2017 in Artikler

Ved at forsølve en genstand kan den bevares resten af livet og fremstå som et mere holdbart minde. Vi har alle sammen ting, som vi sætter pris på, og som bringer specielle minder frem. Nogle genstande er dog mere skrøbelige end andre. Derfor vælger mange at forsølve de mest mindeværdige, men også ældste ting, såsom sko og sutter. Tidligere var der et begrænset marked for dette, men i dag kan det klares let og simpelt via Silvery. 

Hvordan fungerer forsølvning?

Du har formentligt en genstand, som du ønsker at bevare. Noget, som gerne skal bevare sin oprindelige form og have samme ‘sjæl’, men som dog skal fremstå mere holdbart og gerne i en mere unik stil. Her er sølv et glimrende valg! Vi tager os af det hele. Du skal blot bestille via hjemmesiden, sende din genstand over til os, også begynder forsølvningen. Du modtager din genstand kort tid efter – denne gang forsølvet! Leveringstiden kan variere mellem to og fire uger. Det skyldes både fragten frem og tilbage, men også den tid, som forsølvningen rent faktisk tager.

Hvilke genstande kan forsølves?

Alt kan som udgangspunkt forsølves. Det er dog primært barndomsting, som folk vælger at forsølve. Disse minder er som regel de bedste, og selv hvis formålet ikke er at gemme dem til børnene, så fungerer de som en forrygende gave til familiemedlemmer. Bedsteforældre sætter altid pris på personlige gaver, og dette er bestemt ingen undtagelse. Sutter og børnesko er de mest populære ting, som folk sender til forsølvning, men som udgangspunkt er det også muligt at få andre genstande forsølvet. Priserne kan variere alt efter, hvad der er tale om, da vægten i sølv naturligvis har betydning. Små ting er derfor at foretrække, men mulighederne vil altid være mange.

Et minde for livet

Den primære grund til at få en genstand forsølvet er netop for at bevare et vigtigt minde. Hukommelsen kan drille, og nogle gange glemmer man simpelthen visse ting. Genstande kan også glemmes – via uheld, via flytning eller på anden vis. Men når man får en sko eller sut forsølvet, får den automatisk en helt bestemt rolle i hjemmet og er svær at glemme. Desuden er det jo altid sjovt at få øje på et barndomsminde senere i livet. Det er muligt med en forsølvning! Kilde: www.silvery.dk

Loading Facebook Comments ...

Post a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *