Badeværelser i Aarhus og København

Badeværelser i Aarhus og København

Posted by on okt 2, 2017 in Hjem

København er Danmark største by, men alligevel er den så lille. Lejlighederne er små og kompakte, specielt badeværelser har få kvadrat meter at gøre med. Man har derfor opfundet et begreb, ”Københavner badeværelset”.  Det er et badeværelse, som er meget lille. Bruseren kan stå midt inde i badeværelset, lige ved siden af toilettet.

Aarhus vokser og vokser. Snart vil deres lejligheder også ende som København. Heldigt for dig, åbner Badmodul.dk i Aarhus. De har stor erfaring med de små badeværelse. De kommer fra København, men åbner altså nu også op for et nyt produkt kaldet, badeværelse Aarhus.

 

Indretning af små badeværelser

Aarhus har små badeværelser. Få kvadratmeter. Ikke megen plads. Det er ærgerligt, men med lidt kreativt snilde, kan du få et helt perfekt badeværelse.

Her får du vores tips og råd til, hvordan du indretter med lidt plads.

Få alt indbygget. Når du gør det, så spare du på pladsen. I stedet for at badmøblerne går ud fra væggen, så få dem ind i væggen. Gem dem væk, så fylder de mindre.

Et lille toilet kan gøre en forskel. Badmodul.dk har lige nøjagtigt sådan et. De er meget populære og passer perfekt ind i mindre lejligheder.

Udnyt kvadratmeterne med vasken i hjørnet. Dette kræver nok en ændring i rørene, og det vil koste dig lidt ekstra. Pengene er godt givet ud, hvis du vil have mere plads. Prøv at tegn dit badeværelse op. Hvis det er 1.5x3m, så laver en passende tegning. Se, om du ikke kan få pladse til at have vasken foran badet, ”helt nede” for enden. Det vil give dig en hel masse rum at boltre sig i.

Det store spejl på væggen får dit rum til at se større ud. Gå derfor på indkøb. Tag i IKEA, de har en masse passende spejle, til en passende pris.

Farven er vigtigere, end du tror. Den kan give rummet luft, plads og energi. Brug lyse farver, så ser rummet større ud. Når du har mørke farver, mørke klinker og badmøbler, bliver dit rum hurtigt trængt og indelukket. Det må ikke ske. Frem med de lyse møbler.

Lys er vigtigt. Hvis dit vindue er et badeværelsesvindue, overvej da om, det skal skiftes ud. Hvis du får et blankt, almindeligt vindue, og ligger folie på, så vil lyset nemmere trænge ind. Det samme gælder for dine pærer. Køb ikke spare pærer, men LED.

Loading Facebook Comments ...

Post a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *